Angler 330 Wide

Angler 330 W - er en lille handy båd, men den er meget stabil og nem at håndtere. Den er som skabt til at rydde op i en dam, rykke små garn eller i det hele taget på små søer og vandløb.

Den meget bredde og flade bund gør jollen ekstremt sidestabil. Med en vægt på kun 56 kg og to håndtag i agter og to i stævn, er båden også let at bære. Den er nem at tage med i sommerhuset, da den nemt kan ligge på taget af bilen.

Angler 330 Wide leveres med årer, åregafler og skridsikkert gulv. Den er ligesom alle vores andre modeller fremstillet i marine aluminium. Et materiale med høj korrosionsbestandighed, høj modstandsdygtighed mod metaltræthed og høj kemisk resistens. Alle vores joller har flydeelementer i tofterne, hvilket gør dem synkefri.

Angler 330 Wide er CE mærket i kategori D., "Beskyttede farvande". Den er designet til udflugter på mindre søer, floder og kanaler. Vindstyrke op til 8 m/s og med en fri bølgehøjde på op til 0,5 meter.

Adventure 360

ADVENTURE 360 er en nem båd at håndtere, når du vil ud og sejle. En aluminiumsbåd, der passer fint som en robåd på sø eller å. Men også til kystnært sejlads med påhængsmotor.

Hvis du ønsker at sætte en motor på båden, passer en påhængsmotor på op til 15 hk perfekt. Motorbåden planner normalt med en 6 hk motor med en eller to passagerer og ligger utroligt godt i vandet.

Adventure 360 har et fuldsvejset skrog med forstærkninger i kølen og langs siderne. Det gør Kimple aluminiumsbåde meget stive og modstandsdygtige over for slag, kontakt med sten og meget mere. Det kraftige skrog sikrer også, at Kimple aluminiumsbåde kan klare en større motor end andre lignende både i samme størrelse.

Leveres inkl. årer og åregafler.

Båden er forsynet med to håndtag i agter og fire håndtag ved sæder samt stuverum i den bagerste tofte og skrid sikker bund.

Adventure 360 kan leveres med styrepult.

Den er ligesom alle vores andre modeller fremstillet i marine aluminium. Et materiale med høj korrosionsbestandighed, høj modstandsdygtighed mod metaltræthed og høj kemisk resistens. Alle vores joller har flydeelementer i tofterne, hvilket gør dem synkefri.

Adventure 360 er CE mærket i kategori D, "Beskyttede farvande". Den er designet til udflugter på mindre søer, floder og kanaler. Vindstyrke op til 10 m / s og med en fri bølgehøjde på op til 1,0 meter.

Adventure 440

En stor og stabil båd, der passer perfekt til både hygge og fornøjelse.

En aluminiumsbåd, der er stærk nok til badning og vandsport, mens den er rolig og nem at sejle for både ældre og unge. For dig som fisker er der plads til trolling motor ved siden af hovedmotoren. Båden er så stabil, at du nemt også kan trække garn og roser.

Vi anbefaler en 10-20 hk motor til optimal ydeevne. Kimple Adventure 440 kan også godt anvendes som en robåd.

Et profileret og fuld svejset skrog med forstærkninger i kølen og langs siderne gør bådene meget stiv og modstandsdygtig over for slag, kontakt med sten og meget mere.

Leveres inkl. årer og åregafler.

Bådene er udstyret med 2 stuverum i midterste og agter sæde, 6 håndtag inde og 2 håndtag i agter, for nem håndtering.

Adventure 440 kan leveres med styrepult hvilke gør, man kan øge motor størrelse og den kan anvendes til vandski.

Fremstillet i marine aluminium. Et materiale med høj korrosionsbestandighed, høj modstandsdygtighed mod træthed, nem at håndter og høj kemisk resistens. Alle bådene har flydende elementer i toppe, hvilket gør dem synkefri.

Adventure 440 er CE mærket i kategori C, "Beskyttede farvande". Den er designet til udflugter på større søer, floder, kanaler samt havet. Vindstyrke op til 12 m/s og med en fri bølgehøjde på op til 2,0 meter.