HVORFOR KIMPLE 


 

EN KIMPLE JOLLE ER EN GOD INVESTERING

 

Når du ser på den samlede økonomi i dit bådkøb, er en aluminiumsjolle et godt køb. Selve båden kan godt koste lidt mere end f.eks. glasfiberjoller, men til gengæld kan du spare en del på motor og trailer. Det kan du fordi Aluminiumsjoller er meget lettere end glasfiber og derved kan de plane med en væsentligt mindre motor og kan ligeledes transporteres på en mindre trailer. 

Aluminium er også et utroligt holdbart materiale som selv efter mange års brug har en høj gensalgsværdi. 

 

 

 

 

STABILE BÅDE MED GODE SEJLEGENSKABER

 

Angler 330 Wide er designet med en flad bund, som egner sig utroligt godt til stille vand, som søer og åer. Den flade og brede bund gør den utroligt side stabil. Adventure-serien er noget mere v-formet fortil som giver den et godt glid gennem vandet og fladere bagtil som giver den en god stabilitet og gør skroget let planende.  

Alle Kimple både er lavet af marine aluminium, som er den bedste legering til brug i det maritime miljø. Alle kimple skrog er fuldsvejst hvilket giver en stærkere og lettere konstruktion end med eksempelvis nitter eller skruer.  

 
 
CE-CERTIFICERING GARANTERER DIN SIKKERHED

 

Alle vores modeller er selvfølgelig udstyret med en Europæisk CE-godkendelse, som garanterer dig at jollen lever op til alle sikkerhedskrav.

 
 
KIMPLE - ET NATURLIGT VALG

 

En aluminiumsbåd fra Kimple er næsten fuldstændig genanvendelig, op mod 95% kan genbruges. Aluminium er et af de mest almindeligt anvendte metaller og omkostningerne ved genanvendelse er da også væsentligt lavere end fremstilling af nyt materiale. Derfor fremstilles Kimple joller også af op mod 85% genbrugsmaterialer.

 

Så vil du tænke på miljøet ? Så vælg en Kimple jolle.

 

 
HVEM ER KIMPLE BOATS

 

Kimple Boats er en stor kinesisk bådproducent, med 20 års produktion bag sig. Selvom finishen måske ikke er den højeste på markedet, går de ikke på kompromis med sikkerhed og kvalitet. Kimple både har været solgt, med stor succes, igennem mange år i Sverige. Fabrikken med 12000 m2 produktion og 2000 m2 lager ligger lige uden for Shanghai. Her produceres ca. 3000 både årligt, der distribueres til grossister over hele verden. Primært til Europa og USA.